VKCSK.hu


Győzelemmel előznénk PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 02. szombat, 08:30

Ma 16 órakor Bükön lépünk pályára. A hazaiak egy ponttal többet gyűjtve jelenleg negyedikek, mi az ötödik helyen állunk. Mindez azt jelenti, ha győzünk, megelőzzük riválisunkat. Ez azonban nem lesz egyszerű feladat.

"Egy hete veszítettünk egy pontot hazai környezetben, ezt most egy győzelemmel valamelyest vissza tudnánk szerezni. Ahhoz, hogy ne szakadjunk le a élbolytól, fontos lenne nyerni. Ugyanakkor egy hiányzónk biztos lesz, Szabó Dorinára nem számíthatok. Ez komoly érvágás, de megpróbáljuk nélküle is megoldani a feladatot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Megmentettük az egyik pontt PDF Nyomtatás E-mail
2019. február 24. vasárnap, 16:00

VKCSK-Sárvár 29-29 (14-19)

Ikrény, 300 néző. V.: György, Horváth A.

VKCSK: Nagy Á. - Vas 2, NÉMETH P. 12, Németh V. 5, Kárpáti, Szabó D. 5, Kellermann 3. Cs.: HORVÁTH V., Véber (kapusok), Giczi 2, dr. Balogh-Farkas, Pár, Varga V., Kondor. Edző: Csomor Tibor.

Rögtön a meccs elején hátrányba kerültünk, s ez a félidő végéig így is maradt. Szünet után is tartotta az előnyét a vendéggárda, de a játékrész közepétől nagy hajrát nyitottunk, s fokozatosan dolgoztuk le a hátrányt, 28-27-nél még vezettünk is. Végül sikerült egy pontot itthon tartanunk.

Csomor Tibor: - Gyenge játékvezetés mellett a sírból hoztuk vissza az egy pontot.

 
Győzelem a tavaszi rajton PDF Nyomtatás E-mail
2019. február 18. hétfő, 19:26

Egerszegi KK–VKCSK 26–33 (13–22)

Zalaegerszeg, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Antal, Antalné.

VKCSK: Nagy Á. – Németh P. 6, Vas 3, Kellermann 4, Kárpáti 2, NÉMETH V. 10, Szabó D. 7. Cs.: Véber, Horváth V. (kapusok), Varga V. 1, dr. Balogh-Farkas, Pár, Kondor. Edző: Csomor Tibor.

Csomor Tibor: – Az első félidőben eldöntöttük a meccset, a másodikban egy kicsit belealudtunk a meccsbe, de azért hoztuk a kötelezőt.

 
Ellépnénk riválisunktól PDF Nyomtatás E-mail
2019. február 23. szombat, 09:12

Vasárnap 15 órakor csapatunk Ikrényben a Sárvárt fogadja. A két csapat azonos ponttal áll a tabellán, így a győztes lépéselőnybe kerülne riválisával szemben. Vezetőedzőnk reméli, mi leszünk azok, akik két ponttal ellépnek a másiktól.

"Egyértelmű cél a győzelem, szerencsére minden játékosunk rendelkezésre áll. Nagyon remélem, a lányok átérzik a találkozó fontosságát, mert a siker nemcsak a Sárvárral szemben jelentene előnyt, hanem azt is elérnénk, hogy tapadnánk az élbolyra" - mondta Csomor Tibor.

 
Idegenben kezdünk PDF Nyomtatás E-mail
2019. február 15. péntek, 06:10

 

Ma 19 órakor az Egerszegi KK otthonában kezdi meg tavaszi szereplését csapatunk a női NB II-ben. Csomor Tibor vezetőedző reméli, sikerrel veszik az első akadályt a lányok.

„Komoly érvágás számunkra, hogy Csala Anita anyai örömök elé néz, így ő nem játszik tavasszal. Vannak új igazolásaink, remélem, pályára tudnak már lépni pénteken is. Természetesen a célunk az, hogy győzelemmel kezdjünk, mert szeretnénk az élbolyhoz tapadni, ehhez pedig az ilyen csapatok ellen kötelező a két pont megszerzése” – mondta Csomor Tibor.

Együttesünk a 6., az Egerszeg az utolsó előtti, 11. helyről várja a folytatást.

 

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 115

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 17 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.