VKCSK.hu


Nem sokon múlt a pontszerzés PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 25. vasárnap, 12:27

VKCSK-Szombathelyi KKA U22 35-38 (19-20)

Ikrény, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Bab, Bíró.

VKCSK: NAGY Á. - Hofer 1, Csala 5, NÉMETH V. 16, Kárpáti 1, SZABÓ D. 8, KELLERMANN 3. Cs.: Szautner (kapus), Vas 1, Fejes, Pár, Góman. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben gyakorlatilag végig vezetni tudtunk, csak az utolsó pillanatokban vette át a vezetést a Szombathelyt. Szünet után egy emberelőnyös szituációból rosszul jöttünk ki, így a háromgólos hátrány megduplázódott. Innen is visszajöttünk azonban, a végjátékra azonban elfáradtunk, így már nem volt esély a fordításra, de még az egyenlítésre sem.

Csomor Tibor: - Újra az NB I/B-ben éreztem magam, mert egy jó erőkből álló, bajnokságra törő Szombathelyt megszorongattunk, de a végére elfáradtunk.

 
Hazai rangadó PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 24. szombat, 07:02

Csapatunk vasárnap 11 órakor Ikrényben a Szombathelyi KKA U22 csapatát fogadja. Fontos mérkőzés ez számunkra, ugyanis ha nem szeretnék leszakadni az éllovasoktól - melybe a vasi gárda is tartozik -, akkor nyerni kellene. Ez azonban nem lesz egyszerű feladat.

"Bízom abban, hogy hasonló teljesítményt tudunk nyújtani, mint az ETO fiataljai ellen. Ott csak nagyon kevés hiányzott a pontszerzéshez, most remélem, hazai pályán nekünk kedvez majd a szerencse" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Rangadót játszunk PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 15. csütörtök, 12:16

Csapatunk ma 19 órakor az Audi-arénában az éllovas Audi-ETO U22 ellen lép pályára. A két csapat között mindössze két pont van, így ha nem szeretnénk leszakadni a győri fiataloktól, akkor bravúrra lesz szükségünk.

"Számunkra nem a legkedvezőbb időpontban játszunk, a hazai pálya is az ETO-s fiatalok mellett szól, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy eleve feladnánk a találkozót. Nyilván sok futás és gyors játék lesz majd az ellenfél részéről, így elsősorban ebben kell majd felvennünk velük a versenyt, ha eredményesek akarunk lenni. Bízom a lányokban, hogy egy jó meccset vívnak. Meglátjuk, mire leszünk képesek a listavezető ellen" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Egygólos vereség PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 15. csütörtök, 20:23

Audi-ETO U22-VKCSK 33-32 (16-16)

Győr, 100 néző. V.: Cseszregi, Sipos.

VKCSK: Nagy Á. – Hoffer 3, Csala 6, NÉMETH V. 11, KÁRPÁTI 6, Szabó D. 4, Pár 1. Cs.: Szautner (kapus), dr. Balogh-Farkas, Kellermann R. 1, Vas, Góman. Edző: Csomor Tibor.

Végig fej fej mellett haladt a két csapat, mikor kétszer három góllal ellépett az ETO, mindig vissza tudtunk jönni. A végjátékban döntetlennél ziccert hibáztunk, az ellentámadásból viszont hetest kaptunk, a gyors középkezdést a játékvezetők visszarendelték, s így leperegtek az utolsó másodpercek.

Csomor Tibor: - Gratulálok a csapatomnak, nagyszerűen küzdött. Büszke vagyok arra, hogy a hosszabb kispaddal rendelkező ETO egy utolsó pillanatokban szerzett hétméteressel tudott csak legyőzni bennünket. A játékvezetés méltatlan volt a rangadóhoz.

 

 
Zsebben a két pont PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 11. vasárnap, 13:54

VKCSK-Celldömölk 39-33 (19-11)

Ikrény, 100 néző. V.: Csuka, Kocsis O.

VKCSK: Nagy Á. - Hoffer 1, CSALA 10, NÉMETH V. 15, Kárpáti 3, SZABÓ D. 5, Pár. Cs.: Szautner (kapus), Radics, Fejes, VAS 5, Kellermann, Góman. Edző: Csomor Tibor.

Az első húsz perc szoros küzdelmet hozott, de 11-10 után a félidőt egy 8-1-es rohanással zártuk le. A második félidő elején hat gólra feljött a celldömölki csapat, s a folytatásban végig őriztük ezt a különbséget, s végül biztosan hoztuk a kötelező győzelmet.

Csomor Tibor: - Nagyon nehéz mérkőzés volt az ellenfél altatós játéka miatt. Nem tudtunk kellően felpörögni, de így is fontos két pontot szereztünk. Készülünk a csütörtöki ETO elleni rangadóra. Külön gratulálok az ifjúsági csapatnak az első két pontjához.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 115

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 18 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.