VKCSK.hu


Győzni megyünk Komáromba PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 13. szombat, 14:24

Vasárnap 17 órakor Komáromban lép pályára csapatunk. A hazaiak még pont nélkül állnak, ennek ellenére vezetőedzőnk, Csomor Tibor nehéz meccsre számít.

"Teljes kerettel tudunk felállni, ez mindenképpen jó jel. A legfontosabb, hogy ugyanolyan hozzáállással lépjünk pályára, mint tettük azt az előző fordulókban. Sárváron ugyanígy is kikaptunk, de akkor voltak hiányzóink, az akarással akkor sem volt gond. Ahhoz, hogy ott tudjunk maradni a tabella első felében, ere a két pontra nagy szükségünk lesz" - mondta Csomor Tibor.

 
Hoztuk a rangadót PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 07. vasárnap, 11:12

VKCSK-Bük 29-28 (14-14)

Ikrény, 100 néző. V.: György K., Horváth A.

VKCSK: NAGY Á. - Hoffer 3, CSALA 12, NÉMETH V. 6, KÁRPÁTI 3, Szabó D. 4, PÁR 1. Cs.: Bolla (kapus), Vas, Kellerman, Góman, Balogh-Farkas, Fejes. Edző: Csomor Tibor.

A vendégek kezdte jobban, 12. percben vezettünk először (6-5). A folytatásban megléptünk ellenfelünktől (10-6), de a Bük nem adta fel, s 11-11-nél kiegyenlített. Bár innen mi vezettünk megint kettővel, a szünetre döntetlennel mehettünk. A második félidő elején megint négygólos előnyre tettünk szert (19-15). Ezt a különbséget tartottuk sokáig, ám 24-20 után zsinórban három gólt lőttek a vasiak, akik 25-25-nél megint utolértek bennünket, sőt, 27-26-nál náluk volt az előny. Szerencsére mi tudtunk újítani, egymás háromszor is betaláltunk, ezzel pedig megszereztük a fontos két pontot.

Csomor Tibor: - Büszke vagyok a lányokra, mert csapatként működtünk. Nehéz helyzetekben is egymást kisegítve hoztuk a rangadót.

 

 
Történelmi vereség PDF Nyomtatás E-mail
2018. szeptember 23. vasárnap, 13:04

Sárvár-VKCSK 30-27 (18-11)

Sárvár, 150 néző. V.: Bazsó, Németh D.

VKCSK: NAGY Á. – Hoffer 3, CSALA 14, NÉMETH V. 7, Kárpáti 1, Kellermann 1, Pár 1. Cs.: Szautner (kapus), Vas N., Fejes, Góman, Radics, Jandó. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, vezettünk, de a folytatásban az eladott labdákból leindítottak bennünket a sárváriak, s a szünetre jelentős előnyt harcoltak ki. A második félidőben nagyot küzdöttünk, fokozatosan zárkóztunk fel, de már nem volt elég idő, hogy legalább az egyik pontot megszerezzük.

Csomor Tibor: - Az első félidőt átaludtuk, a másodikban nagyot hajráztunk, de ez is kevés volt. A többinek is fel kell nőniük a négy játékos mellé, akik ismét küzdöttek. Sajnáljuk, hogy a Sárvár megszerezte ellenünk történelme első sikerét.

 
A Büköt fogadjuk PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 07. vasárnap, 07:08

Vasárnap 11 órakor a Bük csapatát fogadjuk az ikrényi sportcsarnokban. A forduló előtt mindkét csapat egy-egy győzelemmel és vereséggel áll, remélhetőleg hazai pályán mi tudunk javítani a mérlegünkön.

"Gyakorlatilag teljes kerettel tudunk kiállni. Bízom benne, hogy úgy tudunk játszani, mint a nyitófordulóban, amikor tizenhárom góllal vertük az Egerszeget. Persze nem ekkora különbségre számítok, bár nem lenne ellenemre, de reálisan sokkal nehezebb dolgunk lesz, a Bük nagyon megerősödött. Viszont ahhoz, hogy legyen esélyünk nyerni, ugyanolyan felfogásban kell kézilabdáznunk, mint akkor" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Sárváron folytatjuk PDF Nyomtatás E-mail
2018. szeptember 22. szombat, 13:03

Csapatunk ma 17 órakor a Sárvár otthonában lép pályára. Az első fordulóban biztosan nyertünk hazai pályán, a Vas megyei alakulat viszont kikapott, így minden bizonnyal ellenünk szeretne javítani.

"Nem számítok könnyű meccsre, de ha úgy játszunk, mint egy hete, akkor nincs okunk a félelemre. Remélem, ugyanolyan fordulatszámon pörög majd a csapat, s meg tudjuk majd lepni a hazaiakat. Kicsit nehezíti a helyzetünket, hogy Szabó Dorina nem tud játszani, de bízom benne, nélküle is helyt tudunk majd állni" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 113

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 80 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.