VKCSK.hu


Fontos húsvéti győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 03. szombat, 18:07

Csapatunk a Tolna otthonában lépett pályára, s 17-13-as félidőt követően 31-28-ra győzött.

Csomor Tibor tanítványai szinte végig vezettek az első félidőben. Ahogyan arra számítani lehetett, hajtós első harminc percet játszott a két gárda. Mi különösen a két gólerős emberre, valamint az irányítóra fordítottunk nagy figyelmet, s ez be is jött a játékrészben, mert sikerült előnyt szereznünk. Szünet után már öt góllal vezetett csapatunk, de érthetetlenül megtorpantan a lányok - talán az elsőző két fordulóban elszenvedett vereség miatt -, s kiegyenlített a Tolna. Szerencsére sikerült újítani, Imrefalvi Lilla nagyon fontos gólokat lőtt, így ismét nálunk volt a vezetés.

Még az sem zavarta meg a csapatot, hogy Wunderli Klaudia kétperces büntetést kapott, a helyére beálló Wunder Eszter ugyanis több bravúrt is bemutatott, s ezzel gyakorlatilag el is dőlt a találkozó sorsa. A hajrában már nem engedte ki a kezéből a győzelmet a csapat. Miután az üldözők közül a Nagyatád és a Nagykanizsa is kikapott, így sikerült a kilencedik helyen tanyázva ismét egy kicsi lélegzetvételhez jutni.

 
Vért izzadva is nyerni kell PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 02. péntek, 19:05

A Széchenyi ESE NB II-es csapata ellen elért magabiztos győzelemmel hangolt csapatunk a holnap esti, Tolna elleni idegenbeli bajnokira. Edzőnk, Csomor Tibor szerint leginkább arra volt jó az összecsapás, hogy sikerélménnyel a hátuk mögött lépjenek pályára a játékosok. A szakvezető egyébként nem vár könnyű meccsre, de mindenképpen győzelmet vár.

"Ha vért kell izzadni a sikerhez, az sem érdekel, a lényeg, hogy végre győzzünk. Így tudjuk csak biztosan megőrizni minimális előnyünket az üldözőkkel szemben, sőt, ha szerencsésen alakul a többi pályán az eredmény, ismét elléphetünk egy kicsit a riválisoktól. Szerencsére kellemes gondjaim vannak, mert Fekete Kitti kivételével, aki beteg volt, mindenkire számíthatok, vagyis valakiket ki kell hagynom. Hiába van csupán négy pontja a Tolnának, nehéz meccs lesz. Az ellenfélnél a két leggólerősebb játékosra, a góllövőlistán harmadik Sipos Ágnesre és az ötödik legeredményesebb Reisch Gabriellára kell odafigyelnünk, az ő semlegesítésüket meg kell oldanunk. Bízom a csapatban, remélem, mindenki átérzi a találkozó fontosságát" - mondta Csomor Tibor.

 
Edzőmeccs Fehérváron PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 31. szerda, 14:05

Holnap 17 órakor edzőmérkőzést játszik csapatunk az Alcoa FKC ellen. Csomor Tibor vezetőedző szerint a találkozó jó erőpróba az előttük álló feladatokra, s talán egy kicsit összerázódik a társaság egy erősebb ellenféllel szemben. Nincs ugyanis jó passzban a csapat, hiszen legutóbbi két hazai meccsét - ráadásul hazai környezetben - elveszítette. Szombaton 18 órakor Tolnán lépünk pályára. A hazaiaknak csupán négy pontjuk van, így komoly esély kínálkozik arra, hogy javítsunk, bár ehhez a játék minden elemében sokkal többre lesz szükség.

 
Változott a mai program PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 01. csütörtök, 08:36

Az eredeti tervekkel ellentétben ma nem Székesfehérváron lép pályára csapatunk edzőmérkőzésen. Iskolai elfoglaltság miatt több játékos sem tudna ma délután elutazni az Alcoa FKC elleni találkozóra, de hogy ne maradjon meccs nélkül a csapat, este hatkor az egyetemi csarnokban az NB II-es Széchenyi ESE gárdájával megmérkőzünk. Remélhetőleg ez a felkészülési állomás is hasznos lesz a hétvégi, nagyon fontos bajnokira.

 
Újabb hazai vereség PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 28. vasárnap, 18:06

Sajnos nem sikerült a javítás csapatunknak, ezúttal a Kozármisleny vitte el a két pontot Győrből, miután 28-22-re győzött.

Nem úgy indult a mérkőzés, hogy sima vendégsiker lesz a vége, hiszen az első félidőben sokáig fej fej mellett haladt a két csapat, de elég volt egy-két hiba a játékrész végén, hogy három góllal ellépjen a Kozármisleny. Szünet után hamar sikerült a felzárkózás, 17-17-nél és 19-19-nél is együtt voltak a felek. Újabb győri rövidzárlat következett azonban, s 22-19-re elléptek a vendégek. Innen pedig már nem volt visszaút, a hajrára szét is esett kicsit csapatunk játéka, így amire csak legvadabb rémálmaikban gondoltak a csapat tagjai és a szakvezetés, bekövetkezett: a két hazai meccset nulla ponttal zártuk.

Láthatóan kisebb gödörben van a társaság, remélhetőleg mihamarabb közös erővel kilábalunk ebből, mert a 9. hely is komoly veszélybe kerül.

 
« ElsőElőző111112113114115116KövetkezőUtolsó »

112. oldal / 116

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 53 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.