VKCSK.hu


Még nem látni a fényt az alagút végén PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. december 08. szerda, 09:47

Sejtelmes nyilatkozatot tett a hétvégi forduló után edzőnk, Csomor Tibor. Az éllovas Mohácstól elszenvedett súlyos, 37?21-es vereséget követően ugyanis többek között azt mondta: ?a folytatásról komolyan elgondolkozom, belefáradtam a szélmalomharcba...?

Pár nappal a mérkőzés után már valamivel higgadtabb volt a szakvezető, de még mindig nem látja a jövőt.

?Több ok miatt is ideges voltam és vagyok még most is. Az egyik, hogy ugyan ki lehet kapni Mohácson, de nem tizenhat góllal. Sajnos ez nem az első olyan meccsünk volt, hogy megbeszélünk valamit, s a pályán egyáltalán nem azt csináljuk. Tény, Kovács Tímea vállműtétje miatt nagyon hiányzik, nincs igazi irányítónk, ennek ellenére nem szabadna fejetlenül, előkészítetlenül ellődöznünk a labdát. Ebből ugyanis rendre leindítanak bennünket az ellenfelek, s lövik a könnyű gólokat. A másik ok, ami miatt csalódott vagyok, hogy továbbra is komoly nehézségeink vannak pénzügyi vonalon. Kis egyesületként nagyon megérezzük a válságot, s hiába akadnak szimpatizánsaink, s látják sokan, hogy amatőr alapokról felépítettünk egy klubot, mely tíz éve létezik, s megyei első osztályból eljutott az NB I/B-ig, pénzt csak kevesen tudnak adni? ? mondta Csomor Tibor, majd így folytatta:

 

?Az őszi idényből még van egy meccsünk, az ETO ellen szeretnénk becsülettel helytállni, aztán meglátjuk, mi lesz tavasszal. Úgy érzem, azért a teljesítményre nem lehet panasz, hiszen eddig gyűjtöttünk tizenegy pontot, a nyolcadik helyen állunk, s legrosszabb esetben is két helyet csúszunk vissza, de tetemes, ötpontos előnyünk van az alsó házzal szemben. A fentebb említettek miatt azonban mégsem tudok felhőtlenül örülni, nem látom a fényt az alagút végén.?

 

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
Módosítás dátuma: 2010. december 08. szerda, 09:49
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.