VKCSK.hu


Amatőr körülmények, profi munka PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. december 21. kedd, 19:57

Csapatunk az ősszel gyűjtött tizenegy pontja és kilencedik helye annak fényében mindenképpen dicséretes, hogy a nyári felkészüléskor még az sem volt biztos, hogy lesz épkézláb együttes. Csomor Tibor vezetőedző igencsak pesszimistán vágott neki a bajnokságnak, végül az Audi-ETO több játékost is adott a klubnak, s a jó rajt is adott egy kis lökést a csapatnak.

?Három ponttal kezdtünk, igaz, a második fordulóban a Nagykanizsa ellen hazai pályán inkább egy pontot veszítettünk, mint nyertünk. Az a pont nagyon hiányzik, de valóban, ahhoz képest, ahogy indultunk, nem sikerült rosszul az ősz. A néhány nagy arányú vereség miatt vagyok csak egy kicsit mérges a csapatra, mert ki lehet kapni, főleg a nálunk jobb erőkből állóktól, ám a tartásunkat sosem szabadna elveszíteni. A védekezésünk minden évben problémás, most is a gyalázatostól az elfogadhatóig volt minden, de kevesebb az olyan mérkőzés, amikor igazán odatettük magunkat. Ami még bosszantott, hogy sokszor vesztes állásnál egyáltalán nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk. Az ETO-tól kapott játékosokkal sem voltunk sokan, így nagyon érzékenyen érintett bennünket a sok sérülés. Kovács Tímea és Raucsik Krisztina gyakorlatilag a szezon nagyobbik felét kihagyta, őket nem volt egyszerű pótolni, nem is sikerült mindig. Ami viszont pozitívum, s erre még nem igazán volt példa a klub tízéves működése alatt, hogy az ificsapatból tudtunk beépíteni játékosokat. Ez annak is köszönhető, hogy szinte egy komplett együttes érkezett Győrújbarátról, ráadásul ez a garnitúra megnyerte az NB II-t. Persze a másodosztály már más dimenzió, ezt a játékosok maguk is megtapasztalhatták. Ami még fájó pont, hogy a Magyar Kupában kikaptunk az NB II-es Büktől? - mondta a szakvezetőnk, aki egyben a klub elnöke is.

?Továbbra is örülnénk, ha észrevennének bennünket a városban, mert úgy érzem, amatőr viszonyok között profi munkát végzünk, s olyan csapatokat előzünk meg, amelyek sokkal több pénzből tudnak gazdálkodni. Mindig is azt hangsúlyoztam, lehet, nem tudunk fizetni annak, aki itt játszik, de mégiscsak a másodosztályban szerepelünk, s aki úgy teljesít, annak van kiugrási lehetősége. Ez lehet a motivációja mindenkinek. Bevallom, voltak olyan pillanatok az ősszel, mikor úgy éreztem, elég volt, de aztán úgy döntöttem, nem adhatom fel, hiszen nemcsak rólam van szó, hanem azokról a serdülő, ifi és felnőtt játékosokról, akik nem kevés idejüket áldozzák arra, hogy ebben a klubban szerepeljenek. Miattuk is csinálnunk kell tovább. Január harmadikán kezdjük a felkészülést, egy kapussal valószínűleg többen leszünk, erre szükség is van, s reménykedünk abban, hogy minimum ezt a kilencedik pozíciót sikerül majd megtartanunk? - folytatta az értékelést Csomor Tibor, aki az egyes posztokról is mondott pár mondatos véleményt.

?A kapusok előtt le a kalappal, mert speciális edzés nélkül kellett megoldaniuk a feladatot. Ez nem mindig sikerült, kicsit bele is fáradtak, de nagyon igyekeztek. A jobb szélen Csiszár gyakorlatilag egyedül maradt, miután Kiss Kitti három forduló után cserbenhagyott bennünket, emiatt egy kicsit elfáradt. A Kozármisleny elleni siker viszont mindenképpen az ő dicsérete. A túloldalon Raucsik rutinját nehéz volt pótolni, sajnos sok gólt kaptunk innen, s rengeteg ziccer maradt ki. Lyukas poszt volt Kovács Timi kiesése után az irányító is, több emberrel is próbálkoztam, de nem igazán találtam meg a megfelelő helyettest. Átlövőben Imrefalvinak voltak jó meccsei, a fiatal Horváth Dóra rengeteget fejlődött, Vida Ingridtől viszont több kell, elvégre ő rutinos játékosnak számít. Beállóban nem volt gond, mert Fábián mellett Imrefalvi és Burghardt is be tudott szállni, s jól is oldotta meg a feladatot" - mondta végezetül a szakvezető.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
Módosítás dátuma: 2010. december 21. kedd, 20:13
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.