VKCSK.hu


Győzni kell PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. november 09. péntek, 17:37

Vasárnap 17.30-kor csapatunk az FTC II-t látja vendégül a Magvassy-csarnokban. Fontos mérkőzés következik, vezetőedzőnk, Csomor Tibor szerint csak a győzelem az elfogadható.

"Itthon mindenképpen győzni kell, hogy a középmezőny tagja maradhassunk. Felkészültünk a Fradiból, nem lesz könnyű dolgunk, ráadásul Fekete még mindig sérült, s Imrefalvi válla is rakoncátlankodik.. Jó hír, hogy ezúttal viszont megkapjuk a veszprémi kettős igazolással rendelkező játékosokat, Horváth Dórát és Bárány Krisztinát. Ők komoly erősítést jelentenek. Emellett még két új játékost is sikerült igazolni az ETO-tól: a beállós Puter Dorina és az irányító Tóth Alexandrával erősödünk, bár utóbbi játékos sérüléséből tért vissza, még kell egy kis idő, míg teljesen utoléri magát" - fogalmazott az edző.

Érdekesség, hogy Szlovákiában VKCSK-fanklub alakult, úgy tervezik, hogy vasárnap is három kisbusszal jönnek megnézni a meccsünket. Az érdeklődés a szokottnál nagyobb, hiszen a szerdai Audi-ETO-FTC mérkőzésen is sokan érdeklődtek az újabb Győr-Fradi párharc iránt, s reményüket fejezték ki, hogy vasárnap is hasonló eredmény születik majd...

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.