VKCSK.hu


Szorosabb együttműködés az ETO-val PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. augusztus 26. hétfő, 18:59

Az Audi-ETO szorosabbra fűzte kapcsolatát csapatunkkal. A cél, hogy minden korosztály a lehetőségekhez képest a legmagasabb szinten versenyezzen.

A győri utánpótlás helyzetének javítása érdekében a Bajnokok Ligája-győztes Audi-ETO megegyezett klubunkkal, melynek értelmében a VKCSK játékoskeretét az ETO fiataljaival töltik fel, míg edzőként Hornyák Lajos segíti az itteni munkát.

Csomor Tibor, klubunk elnöke, egyben a csapat eddigi vezetőedzője örömmel nyugtázta a megállapodást: ?A két egyesület között eddig is jó volt a kapcsolat, hiszen rendszeresen kaptunk az ETO-tól játékosokat. A mostani megállapodással még szorosabbá vált ez a kapocs. Természetesen továbbra is számítok azokra a játékosokra, akik a nehezebb időkben is kitartottak mellettem, mellettünk. Ugyanez vonatkozik a szakmai stábra is, így többek között a juniorgárdát irányító Pánczél Krisztina is fontos láncszem marad a gépezetben. Hornyák Lajos érkezése pedig nagy segítség. Bízom benne, hogy a kapcsolat gyümölcsöző lesz, s mind az ETO, mind a VKCSK profitálni tud ebből.?

Kelecsényi Ernő, az Audi-ETO elnöke elmondta, ezek a megállapodások elsősorban a több lábon állást szolgálják: ?Nagyon fontos, hogy minden korosztály a lehetőségekhez képest a legmagasabb szinten versenyezzen. A veszprémi csapat tavaly bebizonyította, hogy helye van az élvonalban, sőt, a nemzetközi porondra is kiléphet. A még fiatalabbak számára pedig nagyon fontos, hogy a szakmailag azért jóval magasabb színvonalú NB I/B-ben játsszanak, ne pedig az NB II-ben.?

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.