VKCSK.hu


Cél a középmezőny PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. szeptember 07. szombat, 11:35

Vasárnap kezdődik a megyei NB I/B-s csapatok számára a szezon. Csapatunk 15.30-tól a Marcalit fogadja a Magvassy-csarnokban.

Klubunk nagy nehézségek árán, gyakorlatilag az Audi-ETO hathatós segítségével tudott ütőképes csapatot kialakítani. Ami a gondot jelentheti az elején, hogy csupán két hete állt össze a végleges keret, melyben rengeteg a fiatal, viszont a ?régi? mag megmaradt, ebből pedig kijöhet egy olyan gárda, mely a középmezőnyt joggal célozza meg.

?Ebben bízunk, s az elmúlt időszak alapján teljesen reálisnak tűnhet ez a cél. Nagyon jót tett az önbizalmunknak a szombathelyi torna, ahol a házigazda Haladást, mely egyébként egyik nagy riválisunk lehet, legyőzve tudtunk az első helyen végezni. Úgy gondolom, a Szekszárd, a Budaörs és az Audi-ETO II kimagaslik a mezőnyből, a többiekkel viszont fel lehet és kell is venni a versenyt? ? fogalmazott vezetőedzőnk, Csomor Tibor, aki az ETO-s Hornyák Lajossal közösen irányítja a szakmai munkát a hétköznapokon és a meccseken egyaránt.

Ami a holnapi meccsel kapcsolatban okozhat némi ráncot a szakvezetés homlokán, hogy Csupor és Kovács T. a vállát fájdította, de remélik, az injekciókúra hatására nem lesz akadálya a játékuknak.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.