VKCSK.hu


Az "egyenlítés" a cél PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. február 18. csütörtök, 16:35

Szombati ellenfelünk a Szombathely lesz, mellyel eddig három mérkőzést játszottunk az NB I/B-ben. A mérleg egy győzelem mellett két vereség. A tavalyi szezonban Szombathelyen 23-20-ra nyertek a hazaiak, majd a tavaszi "visszavágón" Győrben nyertek 27-21-re a vasiak, s jórészt ennek a négy pontnak is köszönhetően végeztek előttünk. A Szombathelyi ESE ugyanis tíz ponttal a nyolcadik, a VKCSK héttel a tizedik helyen zárta a bajnokságot.

A 2009/2010-es kiírásban azért sikerült már javítani, ugyanis a második fordulóban hazai környezetben 33-20 lett a javunkra. Nemcsak ezért várja a győzelem reményével a szombat esti mérkőzést a győri csapat - lásd a szavazás eddigi eredményét -, hanem a bajnoki helyezés is okot ad az optimizmusra. A mi kilenc pontunk mellett a Szombathely csupán kettőt gyűjtött, azt is a pont nélkül utolsó Tolna ellen. Ott is mindössze egy góllal volt jobb ellenfelénél (24-23). Ráadásul a tavaszi nyitány sem sikerült túl fényesen szombati riválisunknak: a középmezőnyhöz tartozó Marcali vendégeként szaladtak bele egy méretes zakóba. Sajnos az első mérkőzés nekünk sem hozott túl sok örömet, mert a Vasas a hajrában megfordította a mérkőzést, és mindkét pontot elvitte a Magvassy-csarnokból.

Ha most nem nyerünk, akkor sosem - állítják a győriek, s csak reménykedhetünk benne, hogy az őszihez hasonlóan most is már a második fordulóban meglesz az idény első sikere. Tovább táplálhatja a reményeket, hogy várhatóan Mehlmann Ibolya is pályára léphet Szombathelyen.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.