VKCSK.hu


Súlyos vereség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. október 28. hétfő, 19:58

Széchenyi ESE?VKCSK 39?21 (19?11)

Győr, egyetemi csarnok, NB II-es női mérkőzés, 50 néző. V.: dr. Csupor, Józsa-Böhm.

VKCSK: Nagy Á. ? Vas, Kellermann R. 1, Németh V. 8, Varga V. 2, Fenesi, Tóth M. 4. Cs.: Horváth V. (kapus), Giczi, Szabó L., Pusztai 2, Kondor 3, Várkonyi 1, Bognár. Edző: Csomor Tibor.

A két csapat 6?6-ig fej fej mellett haladt, ezután azonban sokat hibáztunk, és a SZESE ezt gólokkal büntette. A 8?0-ás hazai roham gyakorlatilag eldöntötte a találkozót. A szünet után az ellenfél két 4?0-ás és egy 6?0-ás szakasszal megalázó különbségűvé tette számunkra a vereséget.

Csomor Tibor: ? Csapatom a játékvezetőkkel együtt azt sem tudta, melyik bolygón van... Nagyon mélybe döngölték magukat a lányok ezzel a teljesítménnyel, innen visszatalálni a helyes útra nem lesz könnyű.

 

Módosítás dátuma: 2019. november 10. vasárnap, 13:37
 
Városi rangadó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. október 25. péntek, 19:41

Csapatunk vasárnap 11 órakor a győri egyetemi csarnokban a Széchenyi ESE vendége lesz. A két gárda között két pont a különbség a javunkra, így egy sikerrel elléphetünk a városi riválistól.

"Legutóbb nagyon fájó vereséget szenvedtünk, de jól küzdöttünk, és most is ezt várom a lányoktól. Ha ez sikerül, keményen harcolunk, a megbeszélteket pedig betartjuk és meg is valósítjuk, akkor legyőzhetjük az egyetemi gárdát. Egyértelműen ez a célunk, de nem lesz könnyű megvalósítani" ? mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Nagy küzdelem után vereség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. október 23. szerda, 20:35

VKCSK?Alba FKC U22 25?26 (11?17)

Ikrény, 100 néző. V.: Antal, Antalné.

VKCSK: Nagy Á. ? Vas 4, Kellermann R., Németh V. 5, Varga V. 2, Giczi, TÓTH M. 9. Cs: HORVÁTH V. (kapus), Mészáros, BEKE 5, Szabó L., Pusztai, Kondor, Várkonyi, Bognár. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, de 3?1-es vezetésünk után a fehérváriak egy 5?0-ás rohammal elléptek, s a félidő hajrájában már nyolc góllal is vezettek (9?17). Az első játékrész utolsó két és a második első hat perce között egy 6?0-val nyitottá vált a találkozó. Az Alba fiataljai fontos pillanatokban rendre betaláltak, de 25?25-nél utolértük a vendégeket. A győztes gólt azonban ellenfelünk szerezte, így végül bár nagyot küzdöttük, fájó vereséget szenvedtünk.

Csomor Tibor: ? Az elején nem bírtuk az ellenfél beállósát levédekezni. A második félidőben nagy erőket mozgósítottunk a felzárkózásra, de sajnos nem tudtuk döntetlennél a magunk javára fordítani a mérkőzését. Gratulálok a csapatomnak, de mérges is vagyok a lányokra.

 
Bravúr kell PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. október 18. péntek, 21:14

Csapatunk szombaton 17.30 órakor az ikrényi sportcsarnokban az Alba FKC U22 együttesét fogadja. A fehérvári fiatalok ugyanúgy 3 győzelemmel és 1 vereséggel állnak, mint mi.

"Nehéz meccsre számítok, két játékosom nagy valószínűség szerint nem játszhat, Fenesi és Mészáros sem egészséges. Azt gondolom, bravúr lenne a javából, ha győznénk, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy begyűjtsük a két pontot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Kiküzdött győzelem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. október 13. vasárnap, 11:20

Ajka?VKCSK 31?32 (12?15)

Ajka, NB II-es női mérkőzés, 150 néző. V.: Atyimov, Jáger.

VKCSK: NAGY Á. ? VAS 6, Kellermann R. 2, NÉMETH V. 6, Varga V. 2, Giczi 6, TÓTH M. 9. Cs.: Mészáros, Beke, Szabó L., Pusztai, Kondor, Várkonyi, Fenesi 1, Fejes, Radics. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidőben szinte végig nálunk volt az előny, de a fordulást követően a hazaiak átvették a vezetést. Nagy erőket mozgósítottunk a győzelemért, ami nagy küzdelem árán végül összejött.

Csomor Tibor: ? Jól kezdtünk, végig vezettünk az első félidőben. A másodikban belealudtunk a mérkőzésbe, de nagy küzdelemben megszereztük a fontos két pontot.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.