VKCSK.hu


Felemás évet zártunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. június 14. péntek, 09:32

 

Felemás szezont zárt csapatunk, hiszen ősszel tíz pontot gyűjtött, s a 9. helyen állt, a tavasz viszont nem úgy alakult, ahogyan azt reméltük.

?Sajnos érzékeny veszteséget jelentett, hogy a második félévben már nem állt a rendelkezésünkre az ETO-tól kettős igazolással kapott, de megsérült Horváth Dóra és Bárány Krisztina. Őket nem tudtuk pótolni, s ezen felül is sok volt a gondunk, betegségek, sérülések hátráltatták a munkát, s az edzéslátogatottság sem volt túl jó. Két meccs nagyon hiányzott, a Szentendre és a Szombathely elleni. Előbbin az utolsó percekre a szufla fogyott el, míg utóbbin volt néhány erősen vitatható ítélet a kárunkra. Az utolsó három fordulóban így is sikerült azért összekapnunk magunkat, s nyerni a Tököl és a Pécs vendégeként. Így is a veszélyzónában végeztünk, de beadtuk a nevezést a másodosztályra, s el is indulunk. Más kérdés, hogy egyelőre nem tudni, kik alkotják majd a keretet? ? mondta a vezetőedző - egyben elnök - Csomor Tibor.

?Az biztos, hogy Vida Ingrid anyai örömök elé néz, így egy ideig biztosan nem játszik. Többen a fővárosban tanulnak tovább, kérdés, belefér-e nekik, hogy ha hazajönnek, akkor vállalnak-e mondjuk egy mohácsi utat. Vannak ígéretes fiataljaink, Károlyi Laurát, Cseszregi Gerdát, Puter Dorinát és Albrecht Orsolyát be kell építeni a jövő VKCSK-jába. Bízom abban, hogy az ETO-val is még szorosabb lehet a kapcsolat, s megtaláljuk a közös pontot, melyből mindkét fél profitálhat? - tette hozzá Csomor Tibor.

 

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.