VKCSK.hu


Nehezen, de hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
2019. április 06. szombat, 18:06

 

Celldömölk–VKCSK 33–35 (14–16)

Celldömölk, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Poller, Szűcs.

VKCSK: Nagy Á. – VAS 9, Németh P. 10, Németh V. 7, Kárpáti 1, Giczi 3, Kellermann R. 3. Cs.: HORVÁTH V., VÉBER (kapusok), Varga V., Szabó L., Pusztai, KONDOR 2. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, jobbára mi vezettünk, de a celldömölkiek mindig ki tudtak egyenlíteni, a szünet előtti utolsó percben két gólt lőve sikerült előnnyel az öltözőbe vonulni. A második harminc perc elején már négy góllal is vezettünk (16–20), ám a hazaiak nem törtek meg, a 45. percben már náluk volt az előny (26–25). Innen izgalmasa alakult a véghajrá, 32–32-nél három gólt lőttünk zsinórban, s ezzel eldöntöttük a találkozót. Nagy küzdelemben fontos két pontot szereztünk.

Csomor Tibor: – Tudtam, hogy nehéz meccs lesz, Szabó Dorina nélkül főleg, de ismét helyén volt a szívünk. Gratulálok a klubnak, hogy a hétvégén serdülő, ifjúsági és felnőtt szinten is minden mérkőzést megnyertünk.

 

 

 
Idegenben lépünk pályára PDF Nyomtatás E-mail
2019. április 05. péntek, 18:35

Csapatunk szombaton 18 órakor a Celldömölk vendége lesz. A hazaiak jelenleg 7 ponttal a 10., mi 22-vel az 5. pozícióban vagyunk, s a győzelemmel továbbra is tapadhatunk az első négy helyezetthez.

"Mindenképpen a két pontért utazunk, remélem, sikerül begyűjteni. Kicsit nehezíti a helyzetünket, hogy kettős igazolású játékosunk, Szabó Dorina nem lesz, mert a Dorognak is bajnoki meccse lesz az NB I/B-ben. Ennek ellenére abban bízom, hogy nélküle is hozzuk a kötelező győzelmet" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Újabb fontos mérkőzés PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 30. szombat, 21:58

Vasárnap 13 órakor Ikrényben a Vady-Mosonszolnokot fogadjuk. A két csapat között jelenleg három hely és hét pont a különbség, mely remélhetőleg tovább nő, igaz, nem lesz könnyű dolgunk.

"A mosonszolnokiak ugyan mögöttünk állnak, ennek ellenére veszélyes csapat, noha két arcát is megmutatta az utóbbi hetekben. Az éllovas Szombathelyt megszorongatta, viszont csúnyán kikapott a Büktől. Kérdés, ellenünk mit mutatnak majd, de mi a szebbik oldalukra számítunk. A keretünkben nem lesz változás, akik az előző mérkőzéseken voltak, ismét lesznek, együtt próbálunk győzni, hogy ott tudjunk maradni az élmezőnyben" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
A szív diadala PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 31. vasárnap, 14:23

VKCSK–Vady-Mosonszolnok 29–26 (13–13)

Ikrény, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Antal, Antalné.

VKCSK: NAGY Á. – Vas 3, Németh P. 8, NÉMETH V. 10, Kárpáti 1, Szabó D. 3, Kellermann 2. Cs.: Horváth V., Véber (kapusok), Varga V., Pusztai, Kondor, Szabó L., Giczi 2. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, 3–1-re vezettünk, de aztán átvette az irányítást a Mosonszolnok, s rendre előnyben játszott, mi csak egyenlíteni tudtunk. A vendégeket 10–10-nél értük utol, utána a vezetést is visszaszereztük, de a szünetre döntetlen állással mehettünk. A második játékrészben már jobban figyeltünk, s három góllal elléptük (19–16), de 20–20-nál megint együtt volt a két csapat. A Mosonszolnok 22–21-es előnyénél zsinórban három gólt dobtunk, majd 25–24-nél is háromszor voltunk egymás után eredményesek, ezzel pedig bebiztosítottuk a győzelmet, ami roppant fontos volt.

Csomor Tibor: – Nehéz mérkőzés volt, jól felkészített Mosonszolnokot tudtunk legyőzni. Nem játszottunk jól, de helyén volt a szívünk.

 
Fontos két pont PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 23. szombat, 18:42

Széchenyi ESE–VKCSK 28–32 (17–17)

Győr, 100 néző. V.: Bodó, Janzsóné.

VKCSK: Nagy Á. – Vas 3, Németh P. 10, Németh V. 11, Kárpáti, Szabó D. 5, Kellermann 1. Cs.: Horváth V., Véber (kapusok), Hay, Varga V. 2, Szabó L., Pusztai, Kondor, Giczi, Jandó. Edző: Csomor Tibor.

A vártnál szorosabban alakult a mérkőzés, végig görcsösen kézilabdáztunk, de a legfontosabbat, a két pontot azért begyűjtöttük.

Csomor Tibor: – Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, de azért visszafogottabb teljesítménnyel is behúztuk a fontos két pontot.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 113

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 75 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.